Uitverkocht

The Sessions: Comedy Nacht


met Hermes Ahmadi, Edo Berger, Thjum Arts en Silvester Zwaneveld!


The Sessions: Comedy Nacht

Nederlands cabarettalent in comedyclub Effenaar

Deze Comedy Nacht van 19 december wordt in verband met de huidige maatregelen helaas verplaatst naar de kleine zaal voor een capaciteit van 30 personen. Daarnaast komt ook de show van Fedor Ikelaar helaas te vervallen. Maar er is ook goed nieuws! De show is bij deze uitverkocht en omdat we niemand willen teleurstellen zal er deze avond ook een livestream zijn op www.thesessions.stream. Daar kijk je de gehele show tegen een vrijwillige donatie. 

--- 

Dit is de verplaatste show van 31 oktober. Kaarten voor de originele datum blijven geldig, hier hoef je niets voor te doen. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Kijk dan op www.effenaar.nl/tickets 

Let op: comedians Floris De Vree en Roel C Verburg zijn vervangen door niemand minder dan Silvester Zwaneveld (van Arie & Silvester).

Eindhovense comedian Hermes Ahmadi neemt je tijdens Comedy Nacht mee op een trip door het Nederlandse cabaretlandschap. Een avond gevuld met de beste nieuwe talenten van eigen bodem. Met deze editie Thjum, Edo Berger en Silvester Zwaneveld (van Arie & Sylvester). Cabaretiers waar je om kunt lachen, je kent het wel!

Hermes Ahmadi
Hermes is gefascineerd door menselijk gedrag en besloot sociologie te studeren om er iets van te begrijpen. Al snel kwam hij erachter dat er niets van te snappen valt en wij een raar zooitje ongeregeld zijn. Daarom is hij de comedy ingegaan, want soms is de wereld logischer in de vorm van grappen. Zelfs al lijkt alles wat hij zegt dubbelzinnig, ergens in de wereld zal er vast iemand zijn die hem snapt, want Hermes zelf is ook niet normaal, met zijn ongezonde fascinatie voor uitdrukkingen, oelewappers en knoflooksaus.

Silvester Zwaneveld
Begonnen als stand-up comedian bij de Comedy Explosion, maar bij het grote publiek bekend geworden als lid van het cabaretduo Arie & Silvester! Sinds 2008 maakt hij ook soloshows en heeft hij als regisseur naam gemaakt bij grote theatershows. Niet alleen op het podium is hij actief, ook áchter de computer; in 2012 debuteerde hij met een eigen prentenboek, in 2015 met zijn eerste roman en Arie is de vaste illustrator voor de kinderserie Plaza Patatta. Genoeg munitie dus om het Eindhovense publiek in december te voorzien van mooie praatjes!

Fedor Ikelaar
Fedor Ikelaar praat als host de avond aan elkaar maar doet zelf ook even een stukje stand-up. Fedor is de koning van de lompe grap. Alle heilige huisjes gaan naar de grond. Iedereen krijgt er van langs: oude vrouwtjes, baby’s en volledige volksstammen. Maak je borst nat voor een trucklading aan droge en lompe humor.

Edo Berger
Edo Berger is een grote, energieke verschijning op het podium. Naast zijn werk in Nederland is hij actief over de hele wereld, van Engeland tot Japan. Vier jaar lang was hij samen met Jasper Smit en later Wouter Monden te horen in de ochtendshow op Q-Music. In 2012 stond hij in de halve finales van zowel het Leids Cabaret Festival als Cameretten. Genoeg bewijs dat deze man grappig is.

Thjum Arts
Als Thjum het podium opkomt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk. Thjum won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdam Studenten Cabaret Festival 2018 en haalde de finale van het Leids Cabaretfestival 2020.

Sylvester Zwaneveld - Zwemles
Fedor Ikelaar - Gezeligheid en geboortekaartjes
Gouden Radioring 2014: Q-Musical Edo & Jasper