Verplaatst

The Bruceband - Born To Run 45th Anniversary


The Bruceband - Born To Run 45th Anniversary

Wegens agenda technische redenen moeten we deze show verplaatsen. De nieuwe datum is vrijdag 15 oktober 2021. Kaarten voor de originele datum blijven geldig, je hoeft hier niets voor te doen. Kaartkopers krijgen persoonlijk bericht.

In juli 1975 zag het album van Bruce Springsteen “BORN TO RUN” het licht. Waren zijn eerste albums nog wat lauwtjes ontvangen, met Born To Run viel alles samen voor Springsteen en werd daarmee zijn definitieve doorbraak. Het album werd groots ontvangen. Met klassiekers als Born To Run, Thunder Road en Jungleland staat het album vol met songs die de mens raakt. Over hoop en frustraties, over liefde en verdriet, over dromen en twijfels. Reden genoeg voor The Bruceband om dit legendarische album 45 jaar later integraal naar de podia te brengen.

Let op! CoronaCheck

Voor dit concert is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

Bruce Springsteen - Born to Run (Official Video)