Eefje de Visser


Eefje de Visser

De parel van de Nederlandse indie-pop

Dit is de verplaatste show van 24 en vervolgens 30 oktober 2020. Reeds gekochte kaarten voor de originele datum blijven geldig. Je hoeft hier niets voor te doen. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Kijk dan op www.effenaar.nl/tickets voor meer info.

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Eefje de Visser's unieke stijl herken je uit duizenden. Een artiest welke altijd blijft veranderen en op zoek is naar het experiment.Haar vierde album komt begin dit jaar uit, de nieuwste single 'Zwarte Zon' belooft veel goeds. Een heerlijk broeierige en bitterzoete song over het vinden van nieuwe energie en inspiratie. Haar show op Into The Great Wide Open 2019 werd door NRC uitgeroepen tot de beste show van het festival. We kunnen dus niet wachten tot ze op de planken staat in Eindhoven!

Staat in de platenkast naast: Spinvis, Sharon van Etten, Bazart, London Grammar

Track record: Lowlands, Pukkelpop, Draaimolen Festival, Into The Great Wide Open

Quote: "Eefje de Visser betoverend hoogtepunt Into The Great Wide Open. [..] Natuurlijk was het mooie Vlieland zelf de headliner op festival Into The Great Wide Open, maar muzikaal kwam niemand boven de nieuwe, coole show van Eefje de Visser uit." - NRC

Eefje de Visser - Zwarte Zon