Afgelast

Gamebreaker: Fall Guys Toernooi


The Ultimate Knockout Game!


Gamebreaker: Fall Guys Toernooi

The Ultimate Knockout Game!

Vanwege de nieuwe maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt om dit evenement te annuleren. We werken hard aan een nieuwe datum!

Fall Guys
, de leukste game van dit moment, komt naar de Effenaar! Bij dit evenement, georganiseerd door Gamebreaker, draait het allemaal om plezier. Daag je vrienden uit en behaal zoveel mogelijk punten door zo lang mogelijk te overleven. Speel voor de winst tegen alle andere deelnemers en pak de kroon!

Naast de 30 speelpunten zal er een podium zijn met een groot scherm. Daarop is het scoreboard te zien en kan er worden meegekeken met de beste deelnemer. De grote zaal van de Effenaar wordt geheel in de vrolijke Fall Guys stijl aangekleed. Je kunt bijvoorbeeld gaan zitten in een fruitige zitzak! En natuurlijk is er live commentaar bij het spektakel, verzorgd door een host. Op zondag 1 november wordt iedereen ondergedompeld in de kleurrijke wereld van Fall Guys.

Leeftijd
Om ervoor te zorgen dat het Fall Guys toernooi zo eerlijk mogelijk worden ingedeeld zijn er leeftijdscategorieën gekoppeld aan de starttijden. Zo zullen er vier rondes zijn:

10:00 - 12:00 - tot 14 jaar (per kind mag er 1 ouder mee)
13:00 - 15:00 - 14 tot 18 jaar
16:00 - 18:00 - alle leeftijden
19:00 - 21:00 - alle leeftijden

Fall Guys - Gameplay Trailer | PS4