The Smiths Presumably


+ 80's Anders DJ's


The Smiths Presumably

Dit is de verplaatste show van 30 oktober 2020. Reeds gekochte kaarten voor de originele datum blijven geldig. Je hoeft hier niets voor te doen. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Kijk dan op www.effenaar.nl/tickets voor meer info.

Geen andere tribute-band vertolkt het oeuvre van The Smiths en Morrissey zo indrukwekkend als The Smiths Presumably uit Antwerpen. De band speelt de klassiekers van Morrissey en Marr uit de jaren 80 tot nu, zoals 'Panic', 'This Charming Man', 'Girlfriend In A Coma', 'There Is A Light That Never Goes Out', 'Suedehead', 'Everyday Is Like Sunday' en 'First Of The Gang To Die'.

Volgens die-hard fans is het een briljant eerbetoon en een avond vol nostalgie die zelfs de grootste muurbloempjes aan het dansen brengt. De stem, uitstraling en podiumact van zanger J. Wendelen komen griezelig nauwkeurig in de buurt van de legendarisch excentrieke Britse zanger op zijn hoogtepunt met een band die de sound van The Smiths compleet voor elkaar heeft.

De avond wordt afgetrapt en afgesloten door de dj's van 80's Anders die hun platenkast uitkammen op al die krakers uit de 80's die je niet meer (zo vaak) op de radio hoort.

Let op! CoronaCheck

Voor dit concert is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

The Smiths Presumably - Bigmouth Strikes Again (Glasgow King Tut's 16.6.2018)