Verplaatst

Suzan & Freek - Middagshow


Suzan & Freek - Middagshow

Nederlands populairste zangstel voor twee shows naar Klokgebouw.

Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt om de concerten van Suzan & Freek in het Klokgebouw te verplaatsen. De nieuwe datum is zaterdag 27 februari 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig! Kaartkopers krijgen persoonlijk bericht.

'Als het avond is’ van Suzan & Freek kennen we allemaal. Sterker nog, het is nu al niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige popgeschiedenis. Het nummer is inmiddels zo'n 25 miljoen keer gestreamd op Youtube en een ruime 54 miljoen keer op Spotify. En dat terwijl ze even daarvoor nog bekend waren van hun akoestische covers ('De Minuut') van o.a. ‘Jolene’ en ‘Love Me Just A Little Bit More’. Het gaat hard met de twee, dat is duidelijk.

Helaas kon de geplande show in de Effenaar niet doorgaan, maar gelukkig komt het populaire duo voor twee corona-proof Klokgebouw shows naar Eindhoven. 

Coronamaatregelen

In het Klokgebouw mogen we shows organiseren voor maximaal 1000 personen. Deze shows vinden seated plaats. We houden ons natuurlijk aan alle richtlijnen. Hierbij staat de veiligheid van de medewerkers, de artiest en natuurlijk ook de bezoeker centraal.

Het Klokgebouw beschikt over een luchtbehandelingssysteem met verse buitenlucht inblaas. Dit systeem heeft een capaciteit om het reguliere aantal van 5000 bezoekers van verse lucht te voorzien.

Suzan & Freek - Als Het Avond Is
Suzan & Freek - Blauwe Dag