ROXEANNE HAZES


ROXEANNE HAZES

Dit is de verplaatste show van 15 november. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Neem dan contact op met Ticketmaster via deze pagina voor het retourneren van je aankoopbedrag.

In 2017 brak Roxeanne Hazes door met haar album "In Mijn Bloed", het werd met een Edison award bekroond en daarna ging het alleen maar harder met Roxeanne. Ze werd verkozen tot de huisband van De Wereld Draait Door, werd genomineerd voor een MTV award en speelde in meerdere uitverkochte zalen in het hele land.

De carrière van Roxeanne begon op veertienjarige leeftijd. Middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten verblijdde ze Nederland en België met haar vaders muziek. Maar na tien jaar begon het te kriebelen en zocht ze een nieuwe uitdaging en uitlaatklep. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”

Na een succesvolle najaarstour staat ze in onze kleine zaal om ons mee te nemen in haar muzikale reis!

Roxeanne Hazes - Mama Was Een Klootzak (Official Video)