Verplaatst

Comedy Nacht


met Hermes Ahmadi, Roel C. Verburg, Edo Berger, Fedor Ikelaar en Floris De Vree.


Comedy Nacht

Nederlands cabarettalent in comedyclub Effenaar

Vanwege de nieuwe maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt om deze show te verplaatsen. De nieuwe datum is zaterdag 19 december. Kaarten voor de originele datum blijven geldig, hier hoef je niets voor te doen. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Kijk dan op www.effenaar.nl/tickets

Comedian Hermes Ahmadi neemt je tijdens Comedy Nacht mee op een trip door het Nederlandse cabaretlandschap. Een avond gevuld met de beste nieuwe talenten van eigen bodem. Met deze editie Fedor Ikelaar, Roel C. Verburg, Edo Berger en Floris de Vree. Cabaretiers waar je om kunt lachen, je kent het wel.

Hermes Ahmadi
Hermes is gefascineerd door menselijk gedrag en besloot sociologie te studeren om er iets van te begrijpen. Al snel kwam hij erachter dat er niets van te snappen valt en wij een raar zooitje ongeregeld zijn. Daarom is hij de comedy ingegaan, want soms is de wereld logischer in de vorm van grappen. Zelfs al lijkt alles wat hij zegt dubbelzinnig, ergens in de wereld zal er vast iemand zijn die hem snapt, want Hermes zelf is ook niet normaal, met zijn ongezonde fascinatie voor uitdrukkingen, oelewappers en knoflooksaus.

Fedor Ikelaar
Fedor Ikelaar praat als host de avond aan elkaar maar doet zelf ook even een stukje stand-up. Fedor is de koning van de lompe grap. Alle heilige huisjes gaan naar de grond. Iedereen krijgt er van langs: oude vrouwtjes, baby’s en volledige volksstammen. Maak je borst nat voor een trucklading aan droge en lompe humor.

Roel C. Verburg
Als één van de weinige comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek; en waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door. Hij speelde naast twee avondvullende theatertournees ook nog in ontelbaar veel kroegen, poppodia, theaters, concertzalen en was te vinden op festivals als Zwarte Cross en Lowlands. Luister één van zijn liedjes en je begrijpt precies waarom hij zo’n graag geziene gast is.

Edo Berger
Edo Berger is een grote, energieke verschijning op het podium. Naast zijn werk in Nederland is hij actief over de hele wereld, van Engeland tot Japan. Vier jaar lang was hij samen met Jasper Smit en later Wouter Monden te horen in de ochtendshow op Q-Music. In 2012 stond hij in de halve finales van zowel het Leids Cabaret Festival als Cameretten. Genoeg bewijs dat deze man grappig is.

Floris de Vree
Floris De Vree is een jong comedytalent uit Helmond. Hij is 20 jaar en wist nu al Puck’s Talent Award in Arnhem te winnen. Als stand-upcomedian reist Floris het land door met een repertoire aan slimme grappen met een heerlijke droge insteek.

Roel C Verburg - Onder De Plak
Fedor Ikelaar (in Dutch) @ Comedyhuis - Gezeligheid en geboortekaartjes
Gouden Radioring 2014: Q-Musical Edo & Jasper