SONS


Lichting presenteert


SONS

Dit is de verplaatste show van 10 september. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Kijk dan op onze ticketpagina voor meer info.

Deze vier gasten uit Melsele smeten hun fuzzy gitaren, pompende bas en knallende drums bij elkaar met de band SONS als resultaat. Scheurende garagepunk, niet voor mietjes!

EKKO en Rotown waren binnen een poep en scheet uitverkocht. Wacht dus niet te lang met tickets. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Track record: Pukkelpop, Rock Werchter, Down The Rabbit Hole

Similar artists: Ty Segall, Metz, Equal Idiots

Quote: “Down The Rabbit Hole 2019: Sons is de nieuwe Vlaamse rockhype. [..] Het is allemaal retestrak gespeeld. Vooral de drummer maakt indruk, hij is de motor van de band, de basis waarop de knallende riffs gemonteerd worden.” – 3voor12

Deze show is onderdeel van Lichting. Lichting is de programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. Meer info? www.effenaar.nl/lichting

SONS - PUKKELPOP 2019
SONS - Waiting On My Own