EFFENAAR 'T WASVEN: THE RADAR STATION


BORRELEN IN HET GROEN


LIVEMUZIEK VAN THE RADAR STATION


EFFENAAR 'T WASVEN: THE RADAR STATION

Gezellige borrel in het groen op Wasven terras

Effenaar en ’t Wasven slaan ook deze zomer traditiegetrouw de handen ineen, maar dit jaar natuurlijk wel in een aangepaste vorm. We genieten even niet massaal op het grasveld met de oude boom en het buitenpodium, maar dit jaar toeven we op het gezellige terras van Groendomein het Wasven.

Op donderdagavond en zondagmiddag kun je daar gezellig borrelen vanaf eind juni tot en met het einde van de zomervakantie. Effenaar zorgt voor de muzikale omlijsting, vanavond met The Radar Station, Het Wasven zorgt voor een heerlijke borrelplank en verse drankjes. Uiteraard helemaal volgens de RIVM richtlijnen en natuurlijk met dat unieke Effenaar ’t Wasven zomergevoel.

Borrelen in het Groen
Wil je het zomerterras van Effenaar ’t Wasven bijwonen? Reserveer dan voor € 15,50 per persoon een tafeltje. Er kunnen minimaal twee en maximaal 4 mensen aan een tafel, zo houden we voldoende overzicht en afstand. Je krijgt dan een tafel, een overheerlijke borrelpank (vegetarisch of dieetwensen graag aangeven bij opmerkingen / reserveren is altijd inclusief borrelplank) en natuurlijk een prachtig concert van een artiest of kleine band.

The Radar Station
Deze band uit België klinkt als een Vlaamse kruising van Editors en The War On Drugs en waren bij fans van die groepen natuurlijk al lang op de radar. Licht zweverig, gelaagd, vol synths en bitterzoete zangpartijen die je langzaam laten afdrijven naar zomerse verlangens, dromen en nostalgie. Tijdens deze borrel in het groen komt de band als duo, dus verwacht iets minder galmende gitaren en synths en iets meer puntige liedjes.

The Radar Station - Subtle Science (Trefpunt Sessions)