EFFENAAR 'T WASVEN: balboa


BORRELEN IN HET GROEN


LIVEMUZIEK VAN balboa


EFFENAAR 'T WASVEN: balboa

Gezellige borrel in het groen op Wasven terras

Effenaar en ’t Wasven slaan ook deze zomer traditiegetrouw de handen ineen, maar dit jaar natuurlijk wel in een aangepaste vorm. We genieten even niet massaal op het grasveld met de oude boom en het buitenpodium, maar dit jaar toeven we op het gezellige terras van Groendomein het Wasven.

Op donderdagavond en zondagmiddag kun je daar gezellig borrelen vanaf eind juni tot en met het einde van de zomervakantie. Effenaar zorgt voor de muzikale omlijsting, vanmiddag met Balboa, Het Wasven zorgt voor een heerlijke borrelplank en verse drankjes. Uiteraard helemaal volgens de RIVM richtlijnen en natuurlijk met dat unieke Effenaar ’t Wasven zomergevoel.

Borrelen in het Groen
Wil je het zomerterras van Effenaar ’t Wasven bijwonen? Reserveer dan voor € 15,50 per persoon een tafeltje. Er kunnen minimaal twee en maximaal 4 mensen aan een tafel, zo houden we voldoende overzicht en afstand. Je krijgt dan een tafel, een overheerlijke borrelpank (vegetarisch of dieetwensen graag aangeven bij opmerkingen / reserveren is altijd inclusief borrelplank) en natuurlijk een prachtig concert van een artiest of kleine band.

Global Adventures met Balboa
Om zijn voorliefde voor exotische muziek uit te kunnen leven, start dj H the Hype het project Global Adventures. Een verzamelnaam voor warme klanken uit Afrika, Brazilië, Colombia, Jamaica, maar ook jazzy lounge en relaxte downbeats. Deze keer gaan we op een werelds avontuur met een live show van Balboa. De band gaat van afrofunk naar jazz tot rock en reggae. Zeer swingend en met fijne warme vibes!

balboa - plan b hotel (teaser) afrojazz