EFFENAAR 'T WASVEN: m. lucky


BORRELEN IN HET GROEN


LIVEMUZIEK VAN M. LUCKY


EFFENAAR 'T WASVEN: m. lucky

Gezellige borrel in het groen op Wasven terras

Effenaar en ’t Wasven slaan ook deze zomer traditiegetrouw de handen ineen, maar dit jaar natuurlijk wel in een aangepaste vorm. We genieten even niet massaal op het grasveld met de oude boom en het buitenpodium, maar dit jaar toeven we op het gezellige terras van Groendomein het Wasven.

Op donderdagavond en zondagmiddag kun je daar gezellig borrelen vanaf eind juni tot en met het einde van de zomervakantie. Effenaar zorgt voor de muzikale omlijsting, vanavond met M. Lucky, Het Wasven zorgt voor een heerlijke borrelplank en verse drankjes. Uiteraard helemaal volgens de RIVM richtlijnen en natuurlijk met dat unieke Effenaar ’t Wasven zomergevoel.

Borrelen in het Groen
Wil je het zomerterras van Effenaar ’t Wasven bijwonen? Reserveer dan voor € 15,50 per persoon een tafeltje. Er kunnen minimaal twee en maximaal 4 mensen aan een tafel, zo houden we voldoende overzicht en afstand. Je krijgt dan een tafel, een overheerlijke borrelpank (vegetarisch of dieetwensen graag aangeven bij opmerkingen / reserveren is altijd inclusief borrelplank) en natuurlijk een prachtig concert van een artiest of kleine band.

M. Lucky

M. Lucky is een onrustige twintiger die via poëtische popsongs haar stem laat dansen over zwierige gordijnen van toetsen en rammelende gitaren. In haar nummers beschrijft ze op een soms spottende manier haar zorgen over de toekomst, en ziet ze de duistere romantiek in de alledaagse werkelijkheid. Daarnaast zingt ze over rebellie en over verveling, waar zo veel mensen onnodig bang voor zijn. M. Lucky kijkt al deze angsten recht in het gelaat en bezweert ze met bloedmooie liedjes.

M. Lucky - Champagne Apocalypse [OFFICIAL MUSIC VIDEO]