EFFENAAR 'T WASVEN: LISA VAN NES


BORRELEN IN HET GROEN


LIVEMUZIEK VAN LISA VAN NES


EFFENAAR 'T WASVEN: LISA VAN NES

Gezellige borrel in het groen op Wasven terras

Effenaar en ’t Wasven slaan ook deze zomer traditiegetrouw de handen ineen, maar dit jaar natuurlijk wel in een aangepaste vorm. We genieten even niet massaal op het grasveld met de oude boom en het buitenpodium, maar dit jaar toeven we op het gezellige terras van Groendomein het Wasven.

Op donderdagavond en zondagmiddag kun je daar gezellig borrelen vanaf eind juni tot en met het einde van de zomervakantie. Effenaar zorgt voor de muzikale omlijsting, vanavond met Lisa van Nes, Het Wasven zorgt voor een heerlijke borrelplank en verse drankjes. Uiteraard helemaal volgens de RIVM richtlijnen en natuurlijk met dat unieke Effenaar ’t Wasven zomergevoel.

Borrelen in het Groen
Wil je het zomerterras van Effenaar ’t Wasven bijwonen? Reserveer dan voor € 15,50 per persoon een tafeltje. Er kunnen minimaal twee en maximaal 4 mensen aan een tafel, zo houden we voldoende overzicht en afstand. Je krijgt dan een tafel, een overheerlijke borrelpank (vegetarisch of dieetwensen graag aangeven bij opmerkingen / reserveren is altijd inclusief borrelplank) en natuurlijk een prachtig concert van een artiest of kleine band.

Lisa van Nes
Rauw rockend of klein akoestisch, dat maakt de Eindhovense Lisa van Nes niet veel uit. Net zomin als eigen werk of covers, ze doet het beide. Deze dame heeft namelijk een DIJK van een stem en ook nog een vrachtlading talent. Vandaar de negen bij haar afstuderen van de rockacademie. Je hoort het vanavond zelf! De muzikale omlijsting is in handen van de geweldige dj Waves. 

07 Lisa van Nes Fxxx me