Verplaatst

Karsu


Karsu

Bloedmooie en eigenzinnige Turkse pop.

Vanwege de opnieuw aangekondigde corona-maatregelen van 12 november is dit concert verplaatst naar 6 maart 2022. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig en kaartkopers krijgen persoonlijk bericht! 

---

Dit is de verplaatste show van 16 oktober 2020. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum?
Kijk dan op www.effenaar.nl/tickets voor meer info.

Karsu is een multi-talent. De Nederlandse muzikant met Turkse roots is niet alleen een begenadigd zanger en pianist, maar ook een componist en tekstschrijver. Haar eigenzinnige mix van r&b, pop en rock neemt je mee naar de uithoeken van de wereld.

Dankzij haar uitzonderlijke stem, haar gepassioneerde pianospel en aanstekelijke composities, in combinatie met haar vrolijke, gepassioneerde look, is Karsu verworden tot een gevierde en geliefde internationale performer.

Track record: North Sea Jazz, Carnegie Hall, Edison Publieksprijs

Quote: “Of ze nu achter de piano een liedje inzet, of een zuivere oerkreet lanceert, alles wat Karsu doet is geladen met intensiteit [..] Anderhalf uur lang verveelt Karsu geen moment.” – de Volkskrant

Karsu - Itiraf
Karsu - Siyah