EFFENAAR 'T WASVEN


BORRELEN IN HET GROEN


LIVEMUZIEK VAN KATHLEEN WILLEMS


EFFENAAR 'T WASVEN

Gezellige borrel in het groen op Wasven terras

Effenaar en ’t Wasven slaan ook deze zomer traditiegetrouw de handen ineen, maar dit jaar natuurlijk wel in een aangepaste vorm. We genieten even niet massaal op het grasveld met de oude boom en het buitenpodium, maar dit jaar toeven we op het gezellige terras van Groendomein het Wasven.

Op donderdagavond en zondagmiddag kun je daar gezellig borrelen vanaf eind juni tot en met het einde van de zomervakantie. Effenaar zorgt voor de muzikale omlijsting, vanavond met Kathleen Willems, Het Wasven zorgt voor een heerlijke borrelplank en verse drankjes. Uiteraard helemaal volgens de RIVM richtlijnen en natuurlijk met dat unieke Effenaar ’t Wasven zomergevoel.

Borrelen in het Groen
Wil je het zomerterras van Effenaar ’t Wasven bijwonen? Reserveer dan voor € 15,50 per persoon een tafeltje. Er kunnen minimaal twee en maximaal 4 mensen aan een tafel, zo houden we voldoende overzicht en afstand. Je krijgt dan een tafel, een overheerlijke borrelpank (vegetarisch of dieetwensen graag aangeven bij opmerkingen / reserveren is altijd inclusief borrelplank) en natuurlijk een prachtig concert van een artiest of kleine band.

Kathleen Willems
Kathleen Willems heeft een oude ziel en dat komt niet slecht uit als je singer-songwriter bent. Niet alleen is Elvis van grote invloed in haar muziek maar ook Jake La Botz, JD McPherson en The Devil Makes Three. Haar muziek klinkt bluesy maar ook country. Extra bedankje aan POPEI/PUURliedjes voor het aanleveren van deze artiest!

Kathleen Willems Sings 'Jolene'