Uitverkocht

3FM provincietour: Jeangu Macrooy + Wies


3FM provincietour: Jeangu Macrooy + Wies

Nederland versoepelt langzaam de coronamaatregelen waardoor we weer naar restaurants, terrassen en bioscopen mogen. Toch is er een sector die nog steeds in zwaar weer verkeert: de culturele sector. Om poppodia én artiesten te steunen, staat NPO 3FM in juli een maand lang in het teken van livemuziek en organiseert men een tour langs twaalf concertzalen in Nederland, één in elke provincie. Op zaterdag 11 juli komt de tour langs Effenaar en geven Wies en Jeangu Macrooy een exclusief live optreden voor 100 personen in onze grote zaal.


Let op! Deze show zou oorspronkelijk in 013 plaatsvinden. Heb je een kaartje voor 013 gekocht dan ontvang je hierover bericht van Ticketmaster.

Het was effe stil, maar we mogen weer!

Vanaf 1 juli mogen we weer shows organiseren voor maximaal 100 personen. Deze shows vinden seated plaats in onze grote zaal. We houden ons natuurlijk aan alle richtlijnen. Hierbij staat de veiligheid van de medewerkers, de artiest en natuurlijk ook de bezoeker centraal. Daarom hebben we een aantal richtlijnen opgesteld zodat jij als bezoeker eindelijk weer kan genieten van optredens.

Bekijk de richtlijnen hier.

Effenaar restaurant en terras

Een hapje eten voor de show? Of nog gezellig napraten met een drankje erbij?
Ons restaurant en terras zijn weer open! Voor het restaurant moet je van tevoren even reserveren. Voor het terras is dat niet nodig. Kijk hier voor meer info.

WIES met 'Radiostilte' in de 3FM Live Box | 3FM Live | NPO 3FM
Jeangu Macrooy - Grow - The Netherlands ???????? - Official Music Video - Eurovision 2020