EFFENAAR 'T WASVEN


BORRELEN IN HET GROEN


LIVEMUZIEK VAN ELI GOFFA


EFFENAAR 'T WASVEN

Gezellige borrel in het groen op Wasven terras

Effenaar en ’t Wasven slaan ook deze zomer traditiegetrouw de handen ineen, maar dit jaar natuurlijk wel in een aangepaste vorm. We genieten even niet massaal op het grasveld met de oude boom en het buitenpodium, maar dit jaar toeven we op het gezellige terras van Groendomein het Wasven.

Op donderdagavond en zondagmiddag kun je daar gezellig borrelen vanaf eind juni tot en met het einde van de zomervakantie. Effenaar zorgt voor de muzikale omlijsting, vanavond met Eli Goffa, Het Wasven zorgt voor een heerlijke borrelplank en verse drankjes. Uiteraard helemaal volgens de RIVM richtlijnen en natuurlijk met dat unieke Effenaar ’t Wasven zomergevoel.

Borrelen in het Groen
Wil je het zomerterras van Effenaar ’t Wasven bijwonen? Reserveer dan voor € 15,50 per persoon een tafeltje. Er kunnen minimaal twee en maximaal 4 mensen aan een tafel, zo houden we voldoende overzicht en afstand. Je krijgt dan een tafel, een overheerlijke borrelpank (vegetarisch of dieetwensen graag aangeven bij opmerkingen / reserveren is altijd inclusief borrelplank) en natuurlijk een prachtig concert van een artiest of kleine band.

Eli Goffa
Eli Goffa is zonder meer één van de allergrootste talenten onder de nieuwe lichting singer-songwriters. Soul, roots een beetje bluesy en funky, virtuoos gitaarspel en een stem die alle kanten op kan en ook op gaat. Laat je vanavond helemaal inpakken door Eli en vergeet niet af en toe een slokje te nemen.

Eli Goffa - How 'bout a little love (stripped)