Uitverkocht

Effenaar 't Wasven


Borrelen In Het Groen


Livemuziek van Simon Keats


Effenaar 't Wasven

Gezellige avondborrel in het groen op Wasven terras

Effenaar en ’t Wasven slaan ook deze zomer traditiegetrouw de handen ineen, maar dit jaar natuurlijk wel in een aangepaste vorm. We genieten even niet massaal op het grasveld met de oude boom en het buitenpodium, maar dit jaar toeven we op het gezellige terras van Groendomein het Wasven.

Op donderdagavond en zondagmiddag kun je daar gezellig borrelen vanaf eind juni tot en met het einde van de zomervakantie. Effenaar zorgt voor de muzikale omlijsting, vanavond met Simon Keats, Het Wasven zorgt voor een heerlijke borrelplank en verse drankjes. Uiteraard helemaal volgens de RIVM richtlijnen en natuurlijk met dat unieke Effenaar ’t Wasven zomergevoel.

Borrelen in het Groen
Wil je het zomerterras van Effenaar ’t Wasven bijwonen? Reserveer dan voor € 15,50 per persoon een tafeltje. Er kunnen minimaal twee en maximaal 4 mensen aan een tafel, zo houden we voldoende overzicht en afstand. Je krijgt dan een tafel, een overheerlijke borrelpank (vegetarisch of dieetwensen graag aangeven bij opmerkingen / reserveren is altijd inclusief borrelplank) en natuurlijk een prachtig concert van een artiest of kleine band.

Artwork: Iris van den Akker.

Simon Keats
Paul Zoontjens is nogal een creatieve duizendpoot en als hij het niet te druk heeft met o.a. The Kik, dan maakt en speelt hij onder de naam Simon Keats prachtige liedjes in de lijn van Neil Young, Tim Knol en Tom Petty. Mierzoet? Misschien bij vlagen, maar verwacht ook zeker een stoppeldroge grap tussendoor.

Simon Keats - Mr. Nobody 370 (live)