Afgelast

BOOLIN': BOKOEDRO + FUTUREJAZZ BAND


Support: Rarri Jackson + Dj Nadim


BOOLIN': BOKOEDRO + FUTUREJAZZ BAND

We gaan de show van Bokoedro helaas cancelen. We hebben op dit moment weinig uitzicht op een nieuwe datum en om die reden hebben we de keus gemaakt om deze avond te cancelen.

Binnenkort krijg je een mail van onze ticketpartner Ticketmaster waarin je de keus krijgt om de waarde van je oorspronkelijke ticketprijs (inclusief servicekosten) om te zetten naar een voucher. Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren of je geld terug te vragen. Voor meer informatie, zie: https://www.effenaar.nl/tickets.

Een 17-jarige Schiedammer van Ghanese komaf en freshman aan de Herman Brood Academie, met een bijzondere passie voor Duiven en de Toekomst. Oktober 2017 dropte hij zijn eerste wapenfeit “Dure Ta$$” en daarna heeft hij op eigen kracht al flinke stappen weten te maken. Bokoedro is een bijzondere tiener, een tiener met een verhaal, een jonge visionair die liever in de toekomst leeft dan in het heden, een jongen die verslaafd is geboren, maar bezit over superkrachten!

Deze avond in het Stroomhuis presenteren we samen met Boolin'. Een groepje gasten die hiphop events organiseren in Eindhoven. Dus ook wij werken graag met ze samen. Boolin' = Live acts, opkomend talent, en de beste dj's uit het circuit.

BOKOEDRO - FUTURE JAZZ
RAY FUEGO FT. BOKOEDRO - WELVAARTSVERSLAVING