The Isolation Sessions #69: Eauxby, Rosa Leenders, Pxrple Jazz


Goldfished presents


The Isolation Sessions #69: Eauxby, Rosa Leenders, Pxrple Jazz

Drie megatalenten uit de stal van Goldfished

De creatieve organisatie Goldfished brengt in september een EP uit met Rosa Leenders, Pxrple Jazz & Eauxby. En precies die artiesten komen vanavond langs tijdens de stream. 

Eauxby is een creatief multitalent en al jaren bezig als artiest waar bij hij naadloos schakelt tussen muzikale genres en stijlen. Momenteel is hij bezig met het maken van zijn album en in november staat hij in de Effenaar als support act van Fresku. 

De getalenteerde Rosa Leenders is een singer/songwriter die ook nog bij enige regelmaat haar eigen beats produceert. Ze beschikt over een unieke hedendaagse mellow sound met verschillende neo-soul, R&B en bedroom pop invloeden. 

De mindset van Pxrple Jazz luidt als volgt “You can be whoever you want to be” en dat verhaal komt ook sterk terug in haar muziek. Van elektronisch, R&B, triphop, avant-garde tot Japanse kawaii vibes, Jazz is van alle unieke markten thuis. Onlangs bracht ze op Spotify haar eerste single ‘SAVE ME’ uit.

The Isolation Sessions  

Live muziek in volle zalen gaat even niet meer, enter: The Isolation Sessions. Dit initiatief van Bob de Wit (The Supernova Studio) en Eindhoven Rockcity zendt sinds maart uit vanuit de Effenaar heeft in totaal al meer dan 200.000 views gehaald. Iedere dag kijk en luister je om 21:00 uur naar een nieuwe live stream via www.theisolationsessions.nl.

Kijk hier de afgelopen sessies terug met o.a. An Evening With Knives, RMFTM, GOLD, PYRO, Blauwe Uil, The Ballet Bombs, Memphis Maniacs, Björn van der Doelen en ZALM.

The Isolation Sessions is een samenwerking tussen the Super-Nova Studio, Eindhoven Rockcity, Dynamo en de Effenaar.

Eauxby - Lighthouse ft. Braz (Prod. by DonMingo)
SAVE ME