The Isolation Sessions #61: Sonny Ragg


The Isolation Sessions #61: Sonny Ragg

Voor liefhebbers van alles dat funky, sexy en cool mag zijn

We beginnen een beetje corny; Een beetje Prince, een snufje Led Zeppelin en een toefke Lenny Kravitz. Overgiet deze ingrediënten met een zeer funky sausje en je krijgt de Bossche funkrocksound van Sonny Ragg. Op de vooravond staan van een landelijke doorbraak en dan te maken krijgen met een hardnekkig virus is voor niemand leuk. Gelukkig kunnen we thuis de boel aan de kant zetten en zwingen tot het zweet van het plafond druipt.

The Isolation Sessions  

Live muziek in volle zalen gaat even niet meer, enter: The Isolation Sessions. Dit initiatief van Bob de Wit (The Supernova Studio) en Eindhoven Rockcity zendt sinds maart uit vanuit de Effenaar heeft in totaal al meer dan 200.000 views gehaald. Iedere dag kijk en luister je om 21:00 uur naar een nieuwe live stream via www.theisolationsessions.nl of via de facebookpagina van Effenaar, Dynamo of the Super-Nova Studio.

Kijk hier de afgelopen sessies terug met o.a. An Evening With Knives, RMFTM, GOLD, PYRO, Blauwe Uil, The Ballet Bombs, Memphis Maniacs, Björn van der Doelen en ZALM.

The Isolation Sessions is een samenwerking tussen the Super-Nova Studio, Eindhoven Rockcity, Dynamo en de Effenaar.

SONNY RAGG - Free (Official Music Video)