The Isolation Sessions #60: Rozje


Puur Liedjes in samenwerking met PopEi


The Isolation Sessions #60: Rozje

Fans van The Cure en Editors opgeletttt

ROZJE, oftewel Jordi de Backer, is een ginger uit Eindje en gaf al veel shows als eenmansband maar later ook met volledige band met leden uit Tsar Bompa en Tjalling. En toen, in 2018, vertrok hij naar Australië voor een trip down under. Maarrrrrr, ROZJE is terug en kleurt langzaam Magenta. Dream Wave met invloeden van bands als The Cure, DIIV, Editors en Wild Nothing staat er nog in zijn bio. Daar houden wij hem graag aan!

The Isolation Sessions  

Live muziek in volle zalen gaat even niet meer, enter: The Isolation Sessions. Dit initiatief van Bob de Wit (The Supernova Studio) en Eindhoven Rockcity zendt sinds maart uit vanuit de Effenaar heeft in totaal al meer dan 200.000 views gehaald. Iedere dag kijk en luister je om 21:00 uur naar een nieuwe live stream via www.theisolationsessions.nl of via de facebookpagina van Effenaar, Dynamo of the Super-Nova Studio.

Kijk hier de afgelopen sessies terug met o.a. An Evening With Knives, RMFTM, GOLD, PYRO, Blauwe Uil, The Ballet Bombs, Memphis Maniacs, Björn van der Doelen en ZALM.

The Isolation Sessions is een samenwerking tussen the Super-Nova Studio, Eindhoven Rockcity, Dynamo en de Effenaar.

ROZJE Effenaar 1 Juli 2017