Verplaatst

Vunzige Deuntjes "verlate Koningsnacht editie"


Vunzige Deuntjes "verlate Koningsnacht editie"

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Hierdoor kan deze show helaas niet plaatsvinden.

Concerten worden zoveel mogelijk verplaatst. Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum. Je hoeft hiervoor niets te doen. We hopen je zo snel mogelijk duidelijkheid te geven over een nieuwe datum. Is een verplaatsing niet mogelijk, wordt het concert definitief afgelast of ben je verhinderd op de nieuwe datum, dan kan je kiezen voor een voucher ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief (service)kosten, die later ingewisseld kan worden. Ook kan je ervoor kiezen je geld te doneren of om terugbetaling te vragen. Deze regeling gaat in wanneer de situatie rond deze show duidelijk is. Je krijgt dan zo snel mogelijk een nieuwe mail, met meer informatie. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. 

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het coronavirus en wat dat betekent voor je bezoek aan de Effenaar vind je op https://www.effenaar.nl/nieuws/1876/coronavirus-wat-betekent-dat-voor-mijn-bezoek-aan-de-effenaar. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

27 juni is de nacht dat we de Koning te rijk zijn, de nacht dat we gezamenlijk de Prins spreken en de nacht dat we de spreekwoordelijke kroon op het werk zetten: Vunzige Deuntjes komt de Effenaar weer heerlijk vunzig maken! 

Ben je een liefhebber van hiphop, r&b, dancehall en gezelligheid? Span je kroon en zet 'em op want de Effenaar is de plek waar je moet zijn!

Vunzige Deuntjes Festival 2019 | Campagne Video
Vunzige Deuntjes Koningsdagfestival 2017 | Recap