Verplaatst

HAEVN


Muziekgebouw Eindhoven en Effenaar presenteren


HAEVN

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Om deze reden wordt deze show in Muziekgebouw Eindhoven opnieuw verplaatst naar een nieuwe datum. De nieuwe datum voor dit concert is 20 mei 2021. Bij het verplaatsen van concerten blijven ticket geldig voor de nieuwe datum. 

Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Je ontvangt later een mail van onze ticketpartner Ticketmaster waarin je de keus krijgt om de waarde van je oorspronkelijke ticketprijs (inclusief servicekosten) om te zetten naar een voucher. Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren of je geld terug te vragen. Voor meer informatie, zie: https://www.effenaar.nl/tickets.

Voor de actuele stand van zaken omtrent het coronavirus en wat dat betekent voor je bezoek aan de Effenaar vind je op https://www.effenaar.nl/nieuws/1876/coronavirus-wat-betekent-dat-voor-mijn-bezoek-aan-de-effenaar. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

Ticket gekocht bij het Muziekgebouw? Ga dan naar: https://www.muziekgebouweindhoven.nlMet hun eigenzinnige 'dreampop' verovert HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na het succes van hun debuutplaat ‘Eyes Closed’ heeft HAEVN niet stilgezeten en volgde hun EP ‘Symphonic Tales’ dat werd opgenomen met een groot strijkorkest. 
Nu is het tijd voor nieuwe muziek. Tijdens hun Unfold Tour nemen ze je mee in hun volgende stap naar het tweede album en zul je worden ondergedompeld in een wereld waar pop- en filmmuziek hun ultieme samensmelting vinden. Een tijd terug verkochten ze Muziekgebouw moeiteloos uit, wacht dus niet te lang met tickets kopen.  Voor fans van: London Grammar, The XX, Rhye

Quote: "Vriendelijke oceanen van muziek waarop de stem van Van der Meer mijmert. Terwijl die eerder zijn lettergrepen gedachtenloos liefkoost dan duidelijk articuleert, golven strijkers op het tij en druppelen gitaar of piano door je speakers." - De Volkskrant

HAEVN - Back in the Water (Official Video)