Uitverkocht

Thijs Boontjes


Thijs Boontjes

Thijs Boontjes is deze nacht ook ons boontje.

Thijs Boontjes zijn ster is rijzende, zijn populariteit groeit. Hij heeft een mooie plek in het muzieklandschap veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in. Het is Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog, het zijn doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan.

Sinds februari is hij in iedereens geheugen gegrift met zijn compleet geniale bewerking van 'All Night Long' van Lionel Richie. Hij maakt zich vooral onsterfelijk met de zin 'En daarna/Een drankje/Een nootje/Dan ben ik/Je boontje.' Schattiger krijg je het de komende tijd niet meer in de hitlijsten. En beter trouwens ook niet. 100% dansgarantie!

Coronamaatregelen

Vanaf 1 juli mogen we weer shows organiseren voor maximaal 100 personen. Deze shows vinden seated plaats in onze grote zaal. We houden ons natuurlijk aan alle richtlijnen. Hierbij staat de veiligheid van de medewerkers, de artiest en natuurlijk ook de bezoeker centraal. Daarom hebben we een aantal richtlijnen opgesteld zodat jij als bezoeker eindelijk weer kan genieten van optredens.

Bekijk de richtlijnen hier.

Thijs Boontjes - Deze Nacht (All Night Long)
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - Alleen Naar De Kermis