Verplaatst

Joy Division Undercover


Joy division undercover celebrates Ian Curtis 65th Birthday


Joy Division Undercover

Must go voor fans van Editors, Interpol en White Lies en….

Wegens aanhoudende maatregelen zijn we genoodzaakt om deze show wederom te verplaatsen. De nieuwe datum is zondag 21 november 2021. Kaarten voor de originele data blijven geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

In 2021 zou zanger Curtis zijn 65e verjaardag vieren, maar in 1980 besloot hij - niet lang na een legendarisch Joy Division concert in de Effenaar -  helaas om een einde te maken aan zijn leven. 1980: de tijd van economische crisis, zwarte kleding, koude oorlog en new wave muziek. Kortom, een perfecte tijd voor een wave en postpunk band als Joy Division. Joy Division Undercover neemt op sublieme wijze een goede greep uit hun repertoir. Met zanger Erny Green (The Eternal), die griezelig dicht bij het stemgeluid van Ian Curtis komt en gitarist Henk Koorn (Hallo Venray), mag je deze kwaliteit ook verwachten. Een mooi eerbetoon aan een bijzondere muzikant en band.

Na afloop blijf je gewoon hangen en dansen op de fijnste alternatieve hits van de jaren 80 met de mannen van 80's Anders.

Joy Division Undercover - Official Live Video 2019.