Verplaatst

DANSSALON REUNION


DANSSALON REUNION

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Hierdoor kan deze show helaas niet plaatsvinden.


Concerten worden zoveel mogelijk verplaatst. 
Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum. Je hoeft hiervoor niets te doen. We hopen je zo snel mogelijk duidelijkheid te geven over een nieuwe datum. Is een verplaatsing niet mogelijk, wordt het concert definitief afgelast of ben je verhinderd op de nieuwe datum, dan kan je kiezen voor een voucher ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief (service)kosten, die later ingewisseld kan worden. Ook kan je ervoor kiezen je geld te doneren of om terugbetaling te vragen. Deze regeling gaat in wanneer de situatie rond deze show duidelijk is. Je krijgt dan zo snel mogelijk een nieuwe mail, met meer informatie. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. 

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het coronavirus en wat dat betekent voor je bezoek aan de Effenaar vind je op https://www.effenaar.nl/nieuws/1876/coronavirus-wat-betekent-dat-voor-mijn-bezoek-aan-de-effenaar. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

De Danssalon was een begrip, niet alleen in Eindhoven maar ook ver daarbuiten. De locatie Stationsplein 4 was de perfecte omgeving, een klassieke voorgevel en binnen een oude balzaal met kroonluchters, sierpleisterwerk, draperieën, knappe halfnaakte dansers die hun kunsten vertoonden en de travestieten op hun onbegrijpelijke plateauzolen. Alles was hier extravagant, heftig, maar altijd met klasse!

Fedde Le Grand '99 Danssalon Eindhoven