Verplaatst

TABITHA


TABITHA

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Om deze reden wordt deze show verplaatst naar een nieuwe datum. De nieuwe datum voor de concert is op dit moment nog niet bekend. Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets (ook die van de show van 4 april) geldig voor de nieuwe datum. Een nieuwe datum zullen wij zo spoedig mogelijk communiceren.

Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Je ontvangt later een mail van onze ticketpartner Ticketmaster waarin je de keus krijgt om de waarde van je oorspronkelijke ticketprijs (inclusief servicekosten) om te zetten naar een voucher. Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren of je geld terug te vragen. Voor meer informatie, zie: https://www.effenaar.nl/tickets.

Voor de actuele stand van zaken omtrent het coronavirus en wat dat betekent voor je bezoek aan de Effenaar vind je op https://www.effenaar.nl/nieuws/1876/coronavirus-wat-betekent-dat-voor-mijn-bezoek-aan-de-effenaar. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.


Met maar liefst drie hits op haar naam - ‘Hij Is Van Mij’, ‘Moment’ en ‘Het Spijt Me Niet’ - is 2019 het jaar van Tabitha. Ze stond meerdere keren in een volle zaal en haar najaarstour was in no time volledig uitverkocht. Op Tabitha haar laatste succesalbum ‘HIT-SIG’ laat zij haar unieke cross-over sound horen tussen urban- en popmuziek. 

De laatste jaren heeft Tabitha onder andere samen gewerkt met Maan, Bizzey, Ronnie Flex en SFB, niet gek dus dat ze een van de meeste populaire artiest is op dit moment! Deze avond mogen we genieten van haar zwoele performance en haar prachtige stemgeluid. Dit wil je niet missen!

Kris Kross Amsterdam x Kraantje Pappie x Tabitha - Moment