Afgelast

Alain Clark


Alain Clark

Deze show is helaas afgelast. Binnenkort krijg je een mail van onze ticketpartner Ticketmaster waarin je de keus krijgt om de waarde van je oorspronkelijke ticketprijs (inclusief servicekosten) om te zetten naar een voucher. Deze voucher kun je gebruiken bij de aanschaf van tickets voor andere programma’s in de Effenaar. Heb je het bedrag van je voucher niet volledig besteed en is de termijn van de voucher verstreken? Dan wordt het restbedrag automatisch naar je overgemaakt.

Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren of je geld terug te vragen. Voor meer vragen omtrent deze regeling kun je hier terecht: https://www.effenaar.nl/faq-voucherregeling-coronavirus

Alain Clark bracht dit jaar al twee nieuwe songs uit van zijn op 31 januari te verschijnen album 'Sunday Afternoon' en doet heel toepasselijk een tourtje op, jawel, zondagmiddagen. En wat is daarvoor nou een betere plek dan Fifth op het NRE terrein?

Naast zijn nieuwe werk hoor je natuurlijk ook de hits 'Father & Friend' en 'Blow Me Away' van deze soulvolle singer-songwriter.

Alain Clark - Father & Friend (Official Video)
Alain Clark - Blow Me Away (Official Video)