Verplaatst

Prognosis: Katatonia + Anathema + Enslaved e.v.a.


Prognosis: Katatonia + Anathema + Enslaved e.v.a.

Het beste indoor progfestival van Europa

Helaas laten de ontwikkelingen rond het Covid 19-virus organisator Loud Noise niet toe om Prognosis in september van dit jaar voort te zetten. Prognosis vindt nu plaats op 19 en 20 maart 2021.
De organisatie doet zijn best om de line-up volledig te verplaatsen.

Dit festival is georganiseerd in samenwerking met concertorganisator Loud Noise. Mocht je op de verplaatste datum niet kunnen, kun je bij Loud Noise kiezen om de waarde van je oorspronkelijke ticketprijs om te zetten naar een voucher. Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren of je geld terug te vragen.
Voor meer vragen omtrent deze regeling kun je terecht op de website van Loud Noise.Tijdens Prognosis is Eindhoven het internationaal centrum voor alles dat met prog, rock en metal te maken heeft. De kern van het muziekfestival is de Effenaar waar vrijdag en zaterdag vooraanstaande prog-bands het podium zullen beklimmen. Maar dit is niet alles. Ook buiten de Effenaar wordt er aandacht besteed aan het festival. Speciale optredens op speciale locaties, tentoonstellingen, lezingen en clinics maken het festival breder dan enkel de Effenaar en prog muziek.

Prognosis 2019 Aftermovie Effenaar day 1 v2
Prognosis 2019 Aftermovie Effenaar day 2 v2
Anathema — Untouchable
Focus - Hocus Pocus Live '73
Katatonia - Lethean (from Dead End Kings)
WHITE STONES - Worms (OFFICIAL MUSIC VIDEO)