Verplaatst

School's Out 2020


School's Out 2020

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei 2020. In navolging van dit besluit, zal Effenaar tot 1 juni gesloten zijn. 

Concerten die in die periode gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst. Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum. 

Over de mogelijkheid om bij afgelaste of verplaatste concerten je geld van je reeds gekochte ticket terug te krijgen, volgt later meer informatie. We zijn druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. 

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het retourneren van tickets verwijzen we je graag naar https://www.effenaar.nl/tickets. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

Wie zijn de Kovacs, Dirty Denims, Stef Classens of Black-Bone van dit jaar? Ontdek het tijdens School’s Out, de jaarlijkse eindperformances van Rock City Institute studenten, op 28 en 29 mei. Ook dit jaar weer twee avondvullende shows in de kleine zaal, met alleen maar eigen werk!

Donderdag 28 mei:
19:00 Raw Silhouette
19:50 Sollis
20:40 Sysma
21:30 The Ballet Bombs
22:50 Noir

Vrijdag 29 mei:
19:00 Iluvia
19:50 Calais
20:40 Reckoner K
21:30 Sunset Drive
22:20 Casey's Call