Afgelast

Matchlight Motorcycle Afterparty: Bongloard + Andy & The Antichrist


Matchlight Motorcycle Afterparty: Bongloard + Andy & The Antichrist

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei 2020. In navolging van dit besluit, zal Effenaar tot 1 juni gesloten zijn. 

Concerten die in die periode gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst. Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum. 

Over de mogelijkheid om bij afgelaste of verplaatste concerten je geld van je reeds gekochte ticket terug te krijgen, volgt later meer informatie. We zijn druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. 

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het retourneren van tickets verwijzen we je graag naar https://www.effenaar.nl/tickets. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

De Matchlight Motorcycle show in het Klokgebouw trekt belangstellenden vanuit de gehele wereld. Het is een motorshow vol exclusieve vintage en custom motoren uit heel Europa, kunst, fotografie, eten, merchandise en meer! Een stukje Californische zon in Eindje met een de dikste machines en jeugdige sfeer! Effenaar is de partner van de officiële afterparty waarbij de bands even hard ronken als de motoren.


Bongloard 
De naam doet vermoeden alsof we te maken hebben met trage stoners die alleen aan een waterpijp lopen te lurken. Niks is minder waar... Dit Utrechtse drietal heeft goed geluisterd naar Ty Segall en Thee Oh Sees. Of The Oh Sees, of Oh Sees, of Osees, of hoe ze nu dan ook moeten heten. Afijn, het gaat over Bongloard. Fijne muziek dus. Dat merkte OOR en Never Mind The Hype ook op, want die waren al zeer complimenteus. En heel veel mensen na hun shows tijdens de Popronde van 2019 ook.  

Andy & the Antichrist
Repeterend in de vochtige, veel te warme kelder van het Horster jongeren centrum OJC Niks maakt Andy & the Antichrist muziek dat door de lokale naaiclub als herrie bestempeld wordt. Drie bebaarde en één iets minder bebaarde jonge mannen uit het Limburgse dorpje Horst met een gezonde fetisj voor punk, garage, jonko en bier. Misschien komen daar vanaf vanavond ook wel motoren bij.

Bongloard - Kicks Live @ Skatecafe
Andy & the Antichrist - Crownmountain Man