Verplaatst

RMFTM 10 year anniversary


+ album release show with special guests


RMFTM 10 year anniversary

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei 2020. In navolging van dit besluit, zal Effenaar tot 1 juni gesloten zijn. 

Concerten die in die periode gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst. Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum. Over de mogelijkheid om bij afgelaste of verplaatste concerten je geld van je reeds gekochte ticket terug te krijgen, volgt later meer informatie. 

We zijn druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het retourneren van tickets verwijzen we je graag naar https://www.effenaar.nl/tickets. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

De Eindhovense experimentele groep blikt op 15 mei terug op de verschillende vormen en geluiden die dit steeds veranderde beest aannam. RMFTM is constant geëvolueerd en veranderd; van spacerock naar dissonante psych en van drone techno naar industriële post-punk.


Maar zoals gezegd viert de band ook hun nieuwe album, getiteld: 'The Bestial Light' dat op 8 mei verschijnt via Fuzz Club. Luister hier alvast de eerste single.

De groep toert door heel Europa en speelt op festivals als Roadburn en het Liverpool International Festival of Psychedelia. Naast verschillende releases op het Fuzz Club label, is de groep ook berucht vanwege de samenwerking met andere bands en artiesten, zoals Gnod, The Cosmic Dead en 10.000 Russos. Vandaar dat de band twee speciale acts heeft uitgenodigd die een bepaalde rol hebben gespeeld in hun 10-jarig bestaan!

Fuzz Club Session: RMFTM - Splendour Of The Wicked
Eden In Reverse