▼▼▼ 50 JAAR EFFENAAR ▼▼▼

In 1971 opende Effenaar voor het eerst de deuren in hartje Eindhoven en tot op de dag vandaag presenteren wij met trots toffe programma’s in onze concertzalen. Dit laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan! Vanaf september 2021 vieren we ons jubileum dan ook groots. En omdat we wel wat feestgedruis kunnen gebruiken, doen we dat niet één dag, maar vinden er gedurende tien maanden(!) diverse concerten en events plaats onder de feestvlag van 50 Jaar Effenaar.

Hou onze social media in de gaten voor toffe aankondigingen en ook hieronder kun je zien bij welke specials we onze verjaardag vieren!

HIT THE CITY FESTIVAL

Wie jarig is trakteert! Wij trakteren Eindhoven op een te gek nieuw festival! Maar liefst drie dagen lang staat op Hit The City Festival het ontdekken van nieuwe muziek centraal. Vooral indie-liefhebbers en fans van hiphop, pop, garage en singer-songwriters kunnen van 15 tot en met 17 oktober hun hart ophalen, en verder natuurlijk iedereen die zich graag laat verrassen! Hit The City vindt plaats op acht locaties in de stad, er spelen ruim 50 acts en niet onbelangrijk: de toegang is gratis!

ZO 24 OKT - 50 JAAR EFFENAAR WEEKENDER

50 JAAR EFFENAAR: Dat moet gevierd worden! En dat gaan we zeker doen op deze zondag met een heerlijke line-up. 

ZONDAG 24.10
Froukje / Goldband / Jebroer / Joost / Merol / Mr. Polska / Sef / Stikstof / Superstijl // Alberta Balsam / Antoon / Hang Chow Crow / Mooikaap Maaikel / Stippenlift / TWR72 /// Handshake dj team / Hank Long b2b Red Bastard / Henk de Hype

Meer info


* De vrijdag en zaterdag van deze weekender zijn verplaatst naar de weekender in 2022. De nieuwe data zijn 13-14-15 mei 2022.

VR 29 OKT - OPEN HUIS 

Officiële aftrap van 50 Jaar Effenaar in de verbouwde grote zaal!

We zijn weer open. En hoe! Afgelopen zomer is de Effenaar verbouwd, compleet met ruime balkons in de grote zaal. Om deze verbouwing en ook de aftrap van 50 Jaar Effenaar te vieren, organiseren we op vrijdagavond 29 oktober een OPEN HUIS!

Om 18.30 uur gaan de deuren open en kun je tot en met middernacht gezellig (en gratis) een kijkje komen nemen! Op het podium staan vijf toffe, lokale acts en reken verder op een ouderwets fijne avond vol gezelligheid, bijpraten en proosten met al je muziekvrienden. Meld je snel aan op het Facebook-event; meer hoef je niet te doen en dan zien we je graag op vrijdag 29 oktober. Tot dan!

Line-up:

19.00 - 19.30 Whiff & The Wet Sock People
20.00 - 20.30 Abee
21.00 - 21.40 Camilla Blue
22.10 - 22.40 Jasmijn
23.10 - 00.00 This is Lovski

Meer info