Nieuwsbericht

Woensdag 28 maart 2012, Eindhoven

Directeur Effenaar tijdelijk vervangen

In verband met ziekte wordt Marijke Appelboom, directeur van de Effenaar, tot aan de zomer vervangen door Frans Vreeke. Appelboom heeft al geruime tijd klachten van reumatische aard. De komende maanden wordt zij daarvoor intensief behandeld. Deze behandeling is niet te combineren met haar dagelijkse werkzaamheden als directeur. Samen met de raad van toezicht is hiervoor een oplossing gezocht en gevonden. Frans Vreeke is gevraagd en bereid gevonden tot aan de zomer het directeurschap van de Effenaar waar te nemen. Na de zomer zal Appelboom haar werkzaamheden weer hervatten.

Vreeke is een oudgediende in de wereld van de podiumkunsten. Als interim directeur was hij actief bij onder andere De Oosterpoort & Stadsschouwburg in Groningen, het Patronaat in Haarlem en recent nog bij LantarenVenster in Rotterdam.

Terug naar het overzicht

Lunch in Effenaar Restaurant-Café

In het Effenaar Restaurant-Café wordt ook lunch geserveerd.

Zo en ma vanaf 15:30
Di t/m za vanaf 11.30 uur.

Het restaurant is daarom voortaan van dinsdag t/m zaterdag vanaf 11.30 uur geopend. Op zondagen en maandagen om 15.30 uur. De lunchkaart is om van te watertanden en hier te zien. Smakelijk!

 

Effenaar Nieuwsbrief