Khruangbin


+ support


Khruangbin

Exotische 'chill heersers' van Khruangbin met tweede album terug naar DDW Music.

Khruangbin komt uit Texas, ziet er op het podium uit als een mix van GOAT, Unknown Mortal Orchestra en Prince, en haalt de invloeden uit exotische oorden als Thailand, India en West-Afrika. Ze mixen rock, funk en dub en spelen dat op standje zwaar relaxed; Zeg maar de soundtrack voor een aangename trip op een tropisch strandje, waar de zon net het water raakt en de cocktails glow in the dark zijn. Twee jaar geleden debuteerden ze in Nederland tijdens DDW Music, ditmaal komen ze terug met hun prachtige nieuwe album 'Con Todo El Mundo'.

De show van Khruangbin is onderdeel van Dutch Design Week Music (DDW Music). Tijdens Dutch Design Week (DDW) zijn er in Eindhoven niet alleen duizenden ontwerpers van over de hele wereld te gast. Voor het vierde jaar op een rij voegen de Effenaar en Dutch Design week daar ook nog eens tientallen vernieuwende en spannende artiesten aan toe!

Meer informatie over Dutch Design Week, het muziekprogramma en de bijbehorende tickets komt in augustus online.

Khruangbin - live at Best Kept Secret 2018 3voor12: "Khruangbin is dé grote doorbraak van Best Kept Secret 2018 [...] instrumentaal of niet, de publieksreactie was dit weekend zelden zo groot."
Khruangbin - Evan Finds The Third Room (Official Video)