Joost


DDW Special


Joost

Joost komt naar Eindhoven voor zijn grootste show tot nu toe.

Een vreemde vogel maar wel flyer dan een meeuw, deze Scandinavian Boy.
Gemakkelijk is het leven niet altijd geweest voor Joost. Op jonge leeftijd verloor hij beide ouders, hij werd van school getrapt en was een tijd lang dakloos. Het leven kreeg hem echter niet klein, hij gebruikte YouTube als een platform om zijn creativiteit te uiten en bouwde als EenhoornJoost een grote fanbase op. In muziek heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden, zijn excentrieke kijk op de wereld verpakt hij in heerlijk vreemde bangers die massaal worden opgepikt en gestreamd.  

Tijdens zijn eerste clubtour verkocht Joost alle zalen uit en zijn show op Paaspop werd door 3voor12 bestempeld als een van de beste van dat weekend. Nu gaat hij de grote zaal van Effenaar onder handen nemen; de grootste show die hij ooit heeft gedaan. 

De show van Joost is onderdeel van Dutch Design Week Music. Tijdens Dutch Design Week (DDW) zijn er in Eindhoven niet alleen duizenden ontwerpers van over de hele wereld te gast. Voor het vierde jaar op een rij voegen de Effenaar en Dutch Design week daar ook nog eens tientallen vernieuwende en spannende artiesten aan toe!
Meer informatie over Dutch Design Week, het muziekprogramma en de bijbehorende tickets komt in augustus online.

Joost - Meeuw (prod. Spek)
Donnie - René Froger (ft. Joost)