Effenaar 't Wasven


Emil Landman + Amber Gomaa + Lisa van Nes


Effenaar 't Wasven

Gratis genieten van live muziek in de natuur!

Het Wasven is meer dan een fijn stukje natuur in Tongelre waar je gaat joggen, fietsen of de hond uitlaten. Verstopt in het groen staat daar een boerderij met een restaurantje en een biologische bakker. En je vindt er ook een eeuwenoude plataan die is uitgeroepen tot een van de geluksplekken in Eindhoven. In dit betoverende stukje Eindhoven zorgt de Effenaar in samenwerking met Groendomein Het Wasven voor een extra dosis geluk. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus geniet je hier weer van fijne muziek en lekker eten en drinken. Dus stop je voetjes in je flip flops en hop,  Effenaar ’t Wasven.

Line-up zondag 30 juli:

Emil Landman
Met een gitaar, een microfoon en een stapel treintickets trok deze Amsterdamse singer/songwriter over de aardkloot. Hij keerde terug met een rugzak vol insprerende liedjes die hij verzamelde op het album ‘An Unexpected View’. En daar ga jij nu van genieten.

Amber Gomaa
Ze was backingvocalist bij Alain Clark, bespeelde de toetsen in de band van Jett Rebel en produceerde haar eigen debuutalbum en bleef niet onopgemerkt op de nationale radio. Ga lekker onderuit hangen op je picknickkleed voor de zuivere popsongs en gevoelige ballads van Amber Gomaa.

Lisa van Nes
Als je haar naam hoort zou je denken dat ze van Ameland komt (daar ligt n.l. het dorpje Nes). Maar deze jongedame komt van oorsprong uit Eindhoven en studeert ‘vocals’ aan de Rock Academy in Tilburg. Op het podium geeft ze je een kijkje in haar hoofd met liedjes die recht uit haar hart komen.

Effenaar 't Wasven 2016
Emil Landman - Our Bodies (Official Video)
Amber Gomaa - Who's Loving You
Lisa van Nes - Rock Academie Showcase - 8 Juni 2016