Afgelast

The Big Fat Music Quiz


NUMBER 42 & EFFENAAR PRESENT


The Big Fat Music Quiz

Guinness World Record-winnende popquiz back in town!

Mededeling: The Big Fat Music Quiz gaat wegens onvoorziene omstandigheden in de planning helaas niet door. Excuses voor het ongemak. Reeds gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd. Er komt geen vervangende datum.

The Big Fat Music Quiz komt terug naar de Effenaar! Jij bent er toch ook bij, bij die supertoffe Guinness World Record-winnende co-quizproductie van de Effenaar en Number 42? Reken op een spectaculaire middag met vragen over alle hoeken van de popmuziek ondersteund door clips, video’s en natuurlijk live muziek.

Verwacht vragen over letterlijk alle muziekstijlen, net zo divers als de programmering van de Effenaar zelf. Een muzikale wereldreis, van David Bowie tot David Guetta, van Sex Pistols tot The Weeknd en van Radiohead tot Robbie Williams.

Tickets koop je per tafel; deelname kost € 50,00 per team van max. 5 personen.

#42 presenteert de quiz in het Engels. Dat maakt het voor echt iedereen toegankelijk. Dat betekent dat er weinig gevraagd wordt  over Nederlandse popmuziek. Maar we gooien er wel een paar Euro pop-vragen tussendoor.  De winnaars gaan naar huis met fantastische muziekprijzen en – natuurlijk – met de eeuwige roem.


NS evenementenretour

Met de trein en met z’n tweeën? Dan raden we je aan gebruik te maken van het NS evenementenretour. Een dagkaart geldig voor twee personen op vrijdag, zaterdag of zondag vanaf 11.00 uur. Klik hieronder voor alle info.