Het Foute Feest


Het foutste feest van Eindhoven!


Op zaterdag 20 juni wordt het wachten van alle liefhebbers eindelijk beloond met de volgende  Eindhovense editie van HET FOUTE FEEST! De sfeervolle Effenaar zal omgetoverd worden tot het foutste feestpaleis van Eindhoven, waar de foutste mensen in de foutste outfits dansen op de foutste muziek van de foutste DJ’s. In een zes uur durend spektakel zal een ongekende rits van de meest foute maar o-zo-lekkere hits van vroeger en nu de revue passeren. Ben jij fout? Heb je foute vrienden? En hou je van foute muziek? Dan mag je dit niet missen...

Het FOUTE FEEST brengt je op zaterdag 20 juni weer alles wat maar fout is! Met een roze pruik op je hoofd en een zoete Sherry in de hand dans je de ‘YMCA’ en ga je los op de foutste hits van Captain Jack en Christina Aguilera. Is Dries Roelvink je held of Patty Brard je heldin? Niets is te gek tijdens het FOUTE FEEST! Maak de dansvloer onveilig met jouw versie van de Macarena of zing iets te hard mee met ‘Wannabee’ van de Spice Girls. Ook zijn de VJ’s weer aanwezig om je te laten meegenieten van de foutste beelden uit de foutste tv-series met de foutste acteurs. Tijdens het FOUTE FEEST hoeft niemand zich te schamen om verslaafd te zijn aan het songfestival of alle zes edities van BigBrother te hebben gevolgd. Trek je foutste danceoutfit uit de verkleedkist, bel je foutste vrienden op, kom zaterdag 20 juni naar De Effenaar… en beleef HET FOUTE FEEST!

Fout, fout..en nog eens FOUT! Zomaar een greep uit de foute muziek die je deze avond kunt verwachten…

Barry Manilow – Copacabana
Anita Ward – Ring my bell
Rene Froger – Just say hello
The Village People - YMCA
Cyndi Lauper – Girls just wanna have fun
Kool & The Gang – Celebration
Scatman John – Scatmans World
Paul de Leeuw – Vlieg met me mee
Luv’ – You’re the greatest lover
Spice girls - Wannabee
Boney M – Daddy Cool

HET FOUTE FEEST is de beste avond uit met je vrienden en familie. Er is altijd wel een goede reden te verzinnen om een avond helemaal uit je dak te gaan. Net jarig geweest? Ben je misschien net vrijgezel of ben je van plan dat binnenkort weer te worden? Een stapavondje met collega’s? Of heb je gewoon zin in een hele leuke avond uit? HET FOUTE FEEST biedt jou de perfecte invulling van deze zaterdagnacht. Een feest dat je gewoon echt NIET wilt missen!